Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Μανιταρια στολισμενα στα λευκά

Ορεκτικο εύκολο. Η ακόμη και κυρίως αν συνοδεύεται με ρύζι.




Υλικά

1 πακέτο μανιταρια άσπρα
2 κρεμες γάλακτος  με χαμηλά λιπαρά
5 φετες τυρι γκουντα ψιλοκομμενο
5 φετες μπεικον ψιλοκομενο
Λίγα λουκανικα κοκτειλ σε ροδελες
1-2 κόκκινες πιπεριες σε ροδελες
Πιπέρι - αλάτι

Εκτέλεση

Υπάρχουν δυο τρόποι


  1. Παίρνουμε τα μεγάλα άσπρα μανιταρια , κοβουμε το κοτσανι και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ενα λαδωμενο ταψι. Τα γεμιζουμε με τα αλλαντικα, την πιπερια και απο πάνω το τυρί. Βάζω την κρεμα γάλακτος σε ενα μπωλ και προσθετω αλάτι και πιπερι. Βάζω με ενα κουταλι πανω απο τα γεμισμενα μανιταρια κρεμα. Τα ψηνουμε 10 λεπτά στους 180° ισα ισα να ροδισουν και να λιωσει το τυρί.
  2. Παίρνουμε τα μικρά άσπρα μανιταρια τα βάζουμε σε ενα μικρό πυρεξακι ανακατεμενα με τα αλλαντικα,την πιπερια,το τυρί,  και τα περιχυνουμε με την κρεμα.Πασπαλιζουμε με αλάτι και πιπερι. Τα ψηνουμε 10 λεπτά στους 180°.
Εύκολο;  Ενα ορεκτικο τσακ μπαμ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τουρτα με γιαουρτι και ανανα

Θεικο... δεν εχω πολλα να πω . Δοκιμαστε την σε καποια εορτη κ θα με θυμηθειτε. (Φωτο προσεχως) Υλικά Παντεσπανι: 4 αβγά Πορτοκαλαδ...